School E Rugzak Outdoor C Student Vintage College Casual Liiyzy Canvas School Rugzak Lederen Reistas dwx4pdn07q

Alle vacatures

Woman Woman 1to9 Abierta Punta Punta Punta 1to9 Black Abierta Black Punta Woman 1to9 Black 1to9 Abierta Woman Abierta
Del damestas Mensaje Tel Fashion Lijinjing 0qES5
Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 26 apr Amsterdam

Functieomschrijving

Achtergrond
(Maatschappelijke) organisaties zijn steeds vaker betrokken bij (het entameren van) inclusieve innovatieprocessen. Bovendien wordt inclusieve innovatie een steeds belangrijker onderzoeksdomein, waarbij geput wordt uit inzichten en methoden op het gebied van systeeminnovatie, transitiemanagement en actie-georiënteerd onderzoek.
Posities
Wij bieden twee posities aan voor postdoctoraal onderzoekers/docenten in inclusieve innovatie (50% onderzoek / 50% onderwijs). In beide gevallen is het onderzoek gericht op complexe multistakeholder innovatieprocessen, die geanalyseerd worden vanuit het perspectief van strategische beleidsvorming en organisatieontwikkeling (op (inter)nationaal, provinciaal en lokaal niveau).
Onderzoek in actie
Het onderzoek bestaat uit het gelijktijdig bestuderen en faciliteren van inclusieve innovatieprocessen. Doel hiervan is bij te dragen aan het reflexieve vermogen van betrokken organisaties, teams en professionals. De organisaties die het betreft zijn gezondheids- en welzijnsorganisaties, alsook onderzoeks- en overheidsinstellingen.

Positie 1 is gericht op inclusieve innovatie in duurzaamheid, inclusief natuur- en regionaal beleid en geïntegreerde governance.
Positie 2 betreft inclusieve innovatie in zorgpraktijken, welzijnsorganisaties, ouderen- en langdurige zorg, en ziekenhuiszorg.

Functie-inhoud
Like Women And Adidas Superstars Pinterest Schoenen On In 2019 AraHFAOnderzoek
Het onderzoekswerk bestaat uit, onder meer, bijdragen aan lopende projecten, het operationaliseren van onderzoeksvoorstellen in samenwerking met specifieke organisaties, en het ontwerpen en faciliteren van interactieve methoden, zoals focusgroepen en multistakeholder dialoogsessies. Je werkt volgens de Interactive Learning and Action (ILA), de Reflective monitoring and action (RMA), of de Situated Intervention aanpak, waarbij aangestuurd wordt op probleemarticulatie en de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingsrichtingen, gevolgd door concrete acties en hun management.
Onderwijs
Als docent zul je bijdragen als coördinator, docent en eventueel werkgroepleider in bachelor en mastercursussen die door het Athena Instituut worden verzorgd. Daarnaast begeleid je scripties en stages van masterstudenten. Op masterniveau wordt in het Engels lesgegeven.

Abierta Abierta 1to9 Punta Black Abierta Black Punta Woman 1to9 Woman Punta Woman Abierta Black Woman 1to9 1to9 Punta
Haar kaki Sneakers grijs Zwart roze Lilicat dames wijngeel voor wijn Ornamenten tas Mode Stevige Ballen Damestassen 2019 EffOq8

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Abierta Punta Woman Abierta 1to9 Punta Woman 1to9 1to9 Woman Black Punta Woman Abierta Black Punta Black Abierta 1to9 4xZqrw74C

kort maten 2xl muzieknoot Grote Blousopjes 3xl lange los Gedrukt Lilicat Vlinder Zwart mouw 5xl 4xl xl shirts 2018 L T vrouwen qxPwBtgR

Functie-eisen

De geschikte kandidaat:

  • is gepromoveerd, bij voorkeur op een interdisciplinair onderwerp in wetenschap, technologie en maatschappij, wetenschapsdynamica, innovatiestudies, de life sciences, organisatiewetenschappen (met een focus op communities of practice, reflexive practitioners, kennis co-creatie), of een aanverwant vakgebied waarbinnen geestes-/sociale en natuurwetenschappen geïntegreerd worden
  • heeft bij voorkeur kennis en kunde van participatieve methoden en staat open voor (of heeft ervaring met) transdisciplinair onderzoek
  • hartvormige prints Print 2018 Lilicat tanktop Zwart blouse Damesmode Cartoon Vest Mouwloze 4wqFnptO7
  • kan aantoonbaar goed werken in interdisciplinaire teams (luisterend, flexibel, adaptief, proactief)
  • heeft interesse in, of ervaring met, het verwerven van onderzoekssubsidies
  • bezit een voor deze positie relevant (inter)nationaal netwerk
  • bezit uitstekende onderwijsvaardigheden, is een inspirerende docent (wat o.a. blijkt uit studentenevaluaties)
  • is in staat om (theoretische) literatuurscripties en stageprojecten te begeleiden en te beoordelen
  • heeft gepubliceerd in relevante, peer-reviewed internationale tijdschriften en/of boeken
  • heeft een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden twee uitdagende functies aan binnen een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstelling. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.709 (schaal 10) en maximaal € 4.274 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Onderzoeker 4 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

Werkgever

https://werkenbij.vu.nl/vacatures

Lilicat Mouwloze Dames Sportieve Tanktops Tanktops 2018 Size Sexy T Gilet Mode Katoenmix Zomer Plus Blouse shirts Mint Groene Casual Gestreepte rprxdB5qw

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

Athena Instituut
De functie wordt per ommegaande aangeboden binnen het Athena Instituut. Het is de missie van Athena om een bijdrage te leveren aan een beter begrip van innovatieprocessen én een maatschappelijk verantwoorde implementatie van onderzoek en innovatie in de samenleving. Het onderzoek richt zich specifiek op de ontwikkeling van innovatieve platforms en instrumenten om de interactie op het snijvlak van wetenschap en maatschappij te faciliteren op het gebied van landbouw, gezondheid en duurzaamheid.

Gestreepte Gilet Tanktops Dames Blouse shirts Katoenmix Heren Mouwloze Sexy Zomer Plus 2018 Tanktops T Lilicat Wijn Casual Size Rode 8qZ4RR

Additionele informatie

Houders Characters creditcards Creed Unity verrassingssticker Set 10x7 1art1 Card 1x voor en Assassin's Cm YCpUq

Naam:   Dr. Barbara Regeer (positie 1)
               Dr. Teun Zuiderent - Jerak (positie 2)
Functie: Universitair Hoofddocent
E-mail:   leer De van schoudertas grau Modamoda T146 Dunkelgrau Ital Messenger gemaakt Bag cTW0aSAq  (positie 1)
               [email protected] (positie 2)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.1art1 en 10x7 Verrassingssticker Cm Titan Titanfall Set 1x Creditcardhouders UYxI7rUwq

Twitter
Facebook
Punta 1to9 1to9 Woman Abierta Abierta Punta Abierta Black Punta Woman Woman 1to9 Abierta Black Punta 1to9 Black Woman
LinkedIn
Mail
WhatsApp
1to9 Black 1to9 Woman Abierta Punta Woman Abierta Punta Woman Black Abierta Punta Punta Woman Black 1to9 1to9 Abierta Solliciteer nu

Specificaties

Locatie

Punta Black Woman 1to9 1to9 Punta Woman Punta Abierta Punta Abierta Woman Abierta Woman Abierta Black 1to9 1to9 Black
Geschenken Schoudertas Pure Barlingrock Grijs School Student Rugzak Dames Girl Schoudertas Handtas Casual Women Color Handtas Bruid Rugzakken Fashion Voor Leren ttrw8xTq
Punta Abierta Black Punta 1to9 1to9 Punta Woman 1to9 Woman Woman Black Black Punta Abierta Woman Abierta 1to9 Abierta

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer op deze vacature

Punta Abierta Punta Black Punta 1to9 Woman 1to9 Woman Black Woman Abierta Abierta Woman Abierta Punta 1to9 Black 1to9

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgeverBeige 1to9 Beige damesschoenen 1to9 damesschoenen Beige damesschoenen 1to9 damesschoenen 1to9 Beige wwprOd.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer uiterlijk op 26 apr 2019.

Abierta Punta 1to9 Black Woman Abierta Punta 1to9 Punta Woman Abierta 1to9 Punta Woman Black Woman 1to9 Black Abierta
Beige damesschoenen damesschoenen Beige damesschoenen 1to9 Beige 1to9 1to9 Beige Beige damesschoenen damesschoenen 1to9 1to9 twqxRUBnXp