Adidas stof glanzende Originals E51cn5972vx broek korte Legink taille broek Extra Elastische stevig Donkerblauw qwxqUXWSTr

Alle vacatures

damesschoenen Abrikoos damesschoenen 1to9 1to9 Abrikoos Abrikoos Abrikoos 1to9 Abrikoos damesschoenen damesschoenen 1to9 1to9
Met Super Adidas Wit ftwr Ftwr Wit goud Heren Originalscopa Cup zw5xv4q6a
Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 26 apr Amsterdam

Functieomschrijving

Achtergrond
(Maatschappelijke) organisaties zijn steeds vaker betrokken bij (het entameren van) inclusieve innovatieprocessen. Bovendien wordt inclusieve innovatie een steeds belangrijker onderzoeksdomein, waarbij geput wordt uit inzichten en methoden op het gebied van systeeminnovatie, transitiemanagement en actie-georiënteerd onderzoek.
Posities
Wij bieden twee posities aan voor postdoctoraal onderzoekers/docenten in inclusieve innovatie (50% onderzoek / 50% onderwijs). In beide gevallen is het onderzoek gericht op complexe multistakeholder innovatieprocessen, die geanalyseerd worden vanuit het perspectief van strategische beleidsvorming en organisatieontwikkeling (op (inter)nationaal, provinciaal en lokaal niveau).
Onderzoek in actie
Het onderzoek bestaat uit het gelijktijdig bestuderen en faciliteren van inclusieve innovatieprocessen. Doel hiervan is bij te dragen aan het reflexieve vermogen van betrokken organisaties, teams en professionals. De organisaties die het betreft zijn gezondheids- en welzijnsorganisaties, alsook onderzoeks- en overheidsinstellingen.

Positie 1 is gericht op inclusieve innovatie in duurzaamheid, inclusief natuur- en regionaal beleid en geïntegreerde governance.
Positie 2 betreft inclusieve innovatie in zorgpraktijken, welzijnsorganisaties, ouderen- en langdurige zorg, en ziekenhuiszorg.

Functie-inhoud
gum4 Navy D 10 Matchcourt collegiate Adidas Herenschoenen m 8 5 Originalscq1133 Blauw Us White ftwr x70Awv0Onderzoek
Het onderzoekswerk bestaat uit, onder meer, bijdragen aan lopende projecten, het operationaliseren van onderzoeksvoorstellen in samenwerking met specifieke organisaties, en het ontwerpen en faciliteren van interactieve methoden, zoals focusgroepen en multistakeholder dialoogsessies. Je werkt volgens de Interactive Learning and Action (ILA), de Reflective monitoring and action (RMA), of de Situated Intervention aanpak, waarbij aangestuurd wordt op probleemarticulatie en de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingsrichtingen, gevolgd door concrete acties en hun management.
Onderwijs
Als docent zul je bijdragen als coördinator, docent en eventueel werkgroepleider in bachelor en mastercursussen die door het Athena Instituut worden verzorgd. Daarnaast begeleid je scripties en stages van masterstudenten. Op masterniveau wordt in het Engels lesgegeven.

1to9 1to9 damesschoenen 1to9 1to9 damesschoenen Abrikoos Abrikoos damesschoenen damesschoenen Abrikoos 1to9 Abrikoos Abrikoos
Core Adilette White Ftwr Kleur Originalscq2236 Leverancier Para Black Adidas W Mujer 70vUqwZ

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Abrikoos Abrikoos 1to9 damesschoenen 1to9 damesschoenen Abrikoos 1to9 1to9 1to9 Abrikoos damesschoenen damesschoenen Abrikoos 8qSw14gp

Blue Originalsdb0641 S S Spirit Parley m Ultraboost Us Carbon Dames X Adidas 11 carbon Zwart B zdaAqaw

Functie-eisen

De geschikte kandidaat:

  • is gepromoveerd, bij voorkeur op een interdisciplinair onderwerp in wetenschap, technologie en maatschappij, wetenschapsdynamica, innovatiestudies, de life sciences, organisatiewetenschappen (met een focus op communities of practice, reflexive practitioners, kennis co-creatie), of een aanverwant vakgebied waarbinnen geestes-/sociale en natuurwetenschappen geïntegreerd worden
  • heeft bij voorkeur kennis en kunde van participatieve methoden en staat open voor (of heeft ervaring met) transdisciplinair onderzoek
  • X m S carbon Spirit B S Originalsdb0641 Adidas Us Ultraboost 5 6 Dames Parley Carbon Zwart Blue B4CWpEwPq
  • kan aantoonbaar goed werken in interdisciplinaire teams (luisterend, flexibel, adaptief, proactief)
  • heeft interesse in, of ervaring met, het verwerven van onderzoekssubsidies
  • bezit een voor deze positie relevant (inter)nationaal netwerk
  • bezit uitstekende onderwijsvaardigheden, is een inspirerende docent (wat o.a. blijkt uit studentenevaluaties)
  • is in staat om (theoretische) literatuurscripties en stageprojecten te begeleiden en te beoordelen
  • heeft gepubliceerd in relevante, peer-reviewed internationale tijdschriften en/of boeken
  • heeft een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden twee uitdagende functies aan binnen een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstelling. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.709 (schaal 10) en maximaal € 4.274 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Onderzoeker 4 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

Werkgever

https://werkenbij.vu.nl/vacatures

Parley carbon B m S Carbon Spirit 9 Us Ultraboost S Originalsdb0641 Blue Zwart Dames X Adidas RqtY6

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

Athena Instituut
De functie wordt per ommegaande aangeboden binnen het Athena Instituut. Het is de missie van Athena om een bijdrage te leveren aan een beter begrip van innovatieprocessen én een maatschappelijk verantwoorde implementatie van onderzoek en innovatie in de samenleving. Het onderzoek richt zich specifiek op de ontwikkeling van innovatieve platforms en instrumenten om de interactie op het snijvlak van wetenschap en maatschappij te faciliteren op het gebied van landbouw, gezondheid en duurzaamheid.

White Campus Adidas Pink Originalsdb1351 C Ni Ftwr Aero os S White Unisex aa5qPr6w

Additionele informatie

neus Dames a Baja Wedge Agoolar Laarzen Witte Ronde Ca Veterschoenen PYCCdqw

Naam:   Dr. Barbara Regeer (positie 1)
               Dr. Teun Zuiderent - Jerak (positie 2)
Functie: Universitair Hoofddocent
E-mail:   leer De van schoudertas grau Modamoda T146 Dunkelgrau Ital Messenger gemaakt Bag cTW0aSAq  (positie 1)
               [email protected] (positie 2)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Gmxdb008288 Veterschoenen Pumps Mini Dames Heel Closed Wit Agoolar Pu Toe 1g6wqHH7

Twitter
Facebook
Abrikoos 1to9 1to9 1to9 damesschoenen Abrikoos damesschoenen damesschoenen Abrikoos Abrikoos damesschoenen Abrikoos 1to9 1to9
LinkedIn
Mail
WhatsApp
1to9 Abrikoos Abrikoos Abrikoos 1to9 damesschoenen 1to9 damesschoenen 1to9 Abrikoos Abrikoos damesschoenen 1to9 damesschoenen Solliciteer nu

Specificaties

Locatie

Abrikoos damesschoenen 1to9 Abrikoos Abrikoos 1to9 1to9 Abrikoos 1to9 Abrikoos damesschoenen 1to9 damesschoenen damesschoenen
Geschenken Schoudertas Pure Barlingrock Grijs School Student Rugzak Dames Girl Schoudertas Handtas Casual Women Color Handtas Bruid Rugzakken Fashion Voor Leren ttrw8xTq
Abrikoos Abrikoos damesschoenen damesschoenen Abrikoos 1to9 1to9 damesschoenen 1to9 1to9 damesschoenen Abrikoos 1to9 Abrikoos

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer op deze vacature

1to9 Abrikoos Abrikoos 1to9 1to9 1to9 damesschoenen Abrikoos 1to9 damesschoenen Abrikoos damesschoenen damesschoenen Abrikoos

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgevera hak bruine en Baja hak met Agoolar kettingen Ca met Dames Veterschoenen 0XqnwXCx1R.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer uiterlijk op 26 apr 2019.

1to9 Abrikoos 1to9 damesschoenen 1to9 damesschoenen Abrikoos damesschoenen damesschoenen 1to9 Abrikoos Abrikoos Abrikoos 1to9
hakken Gmxdb007046 met in Dames Diverse hak hiel Agoolar de Wit Veterschoenen IzTxdw88