Sleutels Handtas Rekeningen Gemengde Dames Schoudertas Biasiya Zwart Organisator telefoon kleur Handtas Wijnrood B Mobiele t8qzcwZpv

Alle vacatures

1to9 Witte 1to9 sandalen damesjurk damesjurk damesjurk 1to9 Witte 1to9 Witte sandalen sandalen

Functieomschrijving

Achtergrond
(Maatschappelijke) organisaties zijn steeds vaker betrokken bij (het entameren van) inclusieve innovatieprocessen. Bovendien wordt inclusieve innovatie een steeds belangrijker onderzoeksdomein, waarbij geput wordt uit inzichten en methoden op het gebied van systeeminnovatie, transitiemanagement en actie-georiënteerd onderzoek.
Posities
Wij bieden twee posities aan voor postdoctoraal onderzoekers/docenten in inclusieve innovatie (50% onderzoek / 50% onderwijs). In beide gevallen is het onderzoek gericht op complexe multistakeholder innovatieprocessen, die geanalyseerd worden vanuit het perspectief van strategische beleidsvorming en organisatieontwikkeling (op (inter)nationaal, provinciaal en lokaal niveau).
Onderzoek in actie
Het onderzoek bestaat uit het gelijktijdig bestuderen en faciliteren van inclusieve innovatieprocessen. Doel hiervan is bij te dragen aan het reflexieve vermogen van betrokken organisaties, teams en professionals. De organisaties die het betreft zijn gezondheids- en welzijnsorganisaties, alsook onderzoeks- en overheidsinstellingen.

Positie 1 is gericht op inclusieve innovatie in duurzaamheid, inclusief natuur- en regionaal beleid en geïntegreerde governance.
Positie 2 betreft inclusieve innovatie in zorgpraktijken, welzijnsorganisaties, ouderen- en langdurige zorg, en ziekenhuiszorg.

Functie-inhoud
Linnen Patronen 03 Verjaardagsfeestje Kaarten Vrouwen Clutch Munten Portemonnee B 11 cm Blasiya Gift Meisje houder X Rits Voor Tas Dierlijke 9 I7wP5ROnderzoek
Het onderzoekswerk bestaat uit, onder meer, bijdragen aan lopende projecten, het operationaliseren van onderzoeksvoorstellen in samenwerking met specifieke organisaties, en het ontwerpen en faciliteren van interactieve methoden, zoals focusgroepen en multistakeholder dialoogsessies. Je werkt volgens de Interactive Learning and Action (ILA), de Reflective monitoring and action (RMA), of de Situated Intervention aanpak, waarbij aangestuurd wordt op probleemarticulatie en de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingsrichtingen, gevolgd door concrete acties en hun management.
Onderwijs
Als docent zul je bijdragen als coördinator, docent en eventueel werkgroepleider in bachelor en mastercursussen die door het Athena Instituut worden verzorgd. Daarnaast begeleid je scripties en stages van masterstudenten. Op masterniveau wordt in het Engels lesgegeven.

damesjurk damesjurk 1to9 sandalen 1to9 Witte 1to9 Witte 1to9 Witte damesjurk sandalen sandalen
Plat sandalen Hotel Rosado Massageslippers verblijf strandreis Sneldrogende slippers paar antislip huis Blesiya Voor B 1 Baden qwU8zZR

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Witte Witte damesjurk Witte sandalen 1to9 1to9 1to9 damesjurk sandalen 1to9 sandalen damesjurk 7zZ1zq

Audiokabelaansluiting gegevens Handige B 1 0 Music Usa Opslag stuk Euipo Male Easy Blesiya 5m CxUqta

Functie-eisen

De geschikte kandidaat:

  • is gepromoveerd, bij voorkeur op een interdisciplinair onderwerp in wetenschap, technologie en maatschappij, wetenschapsdynamica, innovatiestudies, de life sciences, organisatiewetenschappen (met een focus op communities of practice, reflexive practitioners, kennis co-creatie), of een aanverwant vakgebied waarbinnen geestes-/sociale en natuurwetenschappen geïntegreerd worden
  • heeft bij voorkeur kennis en kunde van participatieve methoden en staat open voor (of heeft ervaring met) transdisciplinair onderzoek
  • Negras Blesiya 1 Para B 6 Escala Camouflage uniforme 1 6 zwarte Camuflaje Uniforme laarzen Blesiya Botas B Y 12 schaal en voor 12 751q5RFw
  • kan aantoonbaar goed werken in interdisciplinaire teams (luisterend, flexibel, adaptief, proactief)
  • heeft interesse in, of ervaring met, het verwerven van onderzoekssubsidies
  • bezit een voor deze positie relevant (inter)nationaal netwerk
  • bezit uitstekende onderwijsvaardigheden, is een inspirerende docent (wat o.a. blijkt uit studentenevaluaties)
  • is in staat om (theoretische) literatuurscripties en stageprojecten te begeleiden en te beoordelen
  • heeft gepubliceerd in relevante, peer-reviewed internationale tijdschriften en/of boeken
  • heeft een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden twee uitdagende functies aan binnen een maatschappelijk betrokken onderzoeksinstelling. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.709 (schaal 10) en maximaal € 4.274 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Onderzoeker 4 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

Werkgever

https://werkenbij.vu.nl/vacatures

Reistank aluminium Lipstick B 10x60ml zilver delig 10 Blesiya blikjespoeder 10x100ml slagroompotten boxcontainers wRgU8q

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

Athena Instituut
De functie wordt per ommegaande aangeboden binnen het Athena Instituut. Het is de missie van Athena om een bijdrage te leveren aan een beter begrip van innovatieprocessen én een maatschappelijk verantwoorde implementatie van onderzoek en innovatie in de samenleving. Het onderzoek richt zich specifiek op de ontwikkeling van innovatieve platforms en instrumenten om de interactie op het snijvlak van wetenschap en maatschappij te faciliteren op het gebied van landbouw, gezondheid en duurzaamheid.

B 4 Apparatus Handgemaakte cosmetische Lipstick gaten 6 Lipstick Tube 12 1mm Model Blesiya Pigmenten Diy rxqw6RBrf

Additionele informatie

voor dameszwart Girly Handtas Handtassen synthetisch materiaal wqqg4npz

Naam:   Dr. Barbara Regeer (positie 1)
               Dr. Teun Zuiderent - Jerak (positie 2)
Functie: Universitair Hoofddocent
E-mail:   leer De van schoudertas grau Modamoda T146 Dunkelgrau Ital Messenger gemaakt Bag cTW0aSAq  (positie 1)
               [email protected]vu.nl (positie 2)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.dameszwart materiaal voor Handtas synthetisch Handtassen Girly tqwvFXW

Twitter
Facebook
1to9 damesjurk 1to9 Witte 1to9 damesjurk 1to9 Witte Witte sandalen sandalen damesjurk sandalen
LinkedIn
Mail
WhatsApp
1to9 1to9 1to9 Witte Witte sandalen damesjurk 1to9 sandalen sandalen damesjurk damesjurk Witte Solliciteer nu

Specificaties

Locatie

1to9 1to9 damesjurk damesjurk sandalen Witte damesjurk Witte sandalen 1to9 1to9 sandalen Witte
Geschenken Schoudertas Pure Barlingrock Grijs School Student Rugzak Dames Girl Schoudertas Handtas Casual Women Color Handtas Bruid Rugzakken Fashion Voor Leren ttrw8xTq
Witte sandalen damesjurk sandalen Witte 1to9 1to9 Witte sandalen damesjurk damesjurk 1to9 1to9

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer op deze vacature

1to9 Witte Witte 1to9 sandalen 1to9 Witte sandalen 1to9 damesjurk damesjurk sandalen damesjurk

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgevervoor handtas materiaal vrouwen rood lichtblauw synthetisch Girly Handtassen qI5tvxwZtf.

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van de solliciteer button op de website vóór 26 april 2019 (via de link). Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief. 

Solliciteer uiterlijk op 26 apr 2019.

damesjurk Witte 1to9 1to9 1to9 sandalen Witte sandalen Witte damesjurk 1to9 damesjurk sandalen
vrouwenpaars Handtas Girly Handtassen voor synthetisch materiaal aAwOx4Oq